dissabte, 10 de gener del 2009

Com aprofitar una "Torta de la Serena" acabada

No llenceu la carcassa d'una "torta de la Serena" o "del Casar" quan sigui buida; si la guardeu a la nevera se us mantindrà un un temps sense fer-se malbé; només se us s'assecarà una mica, però no hi fa res. Un dia que tingueu amics a sopar, ompliu-la de carn picada crua amanida com us agradi. Jo en aquest cas l'he feta amb carn picada com per a xoriç, amb pebre vermell. L'he cobert amb la seva tapa i l'he posada al forn suau una mitja hora, fins que s'ha cuit el farcit. El resultat és espectacular, el farcit s'omple d'aroma de formatge. L'aspecte és de pastís de carn, queda un pèl oliós -l'oli cal que el llenceu abans de presentar el plat. Als vostres amics els encantarà perquè està boníssim de veritat. A Extremadura, lloc d'origen d'aquests tipus de formatges tan especialment bons, solen fer aquest pastís de carn per berenar al camp, al forn de llenya quan, després d'haver cuit el xai o el porquet de dinar, el forn té menys temperatura.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...